logo
L’objetiu del congrés es potenciar l’empoderament i la visibilització de les dones emprenedores a la societat generant sinergies i oportunitats de negoci entre elles.
Dades de contacte
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

936 685 685

info@wipcongres.com

Nom de l'adreça

#wipexperiences

info@wipcongres.com

4 d'abril de 2019

Top

PONENTS

El WiP és el congrés de dones emprenadores de Catalunya

Albert Martí Garcia-Milà

EMPRESA: Wineissocial
CÀRREC: Co-CEO
WEB: Wineissocial.com
TWITTER: @albananas
INSTAGRAM: wine4smile

DES DE LA MULTINACIONAL ALS STARTUPS, AMB PASSIÓ COM A MOTOR
Biòleg amb un MBA (IESE i Kellogg), he treballat durant 15 anys a multinacionals de gran consum (L’Oréal i Sara Lee) a VENDES (responsable de key accounts), MÀRQUETING (director nacional i internacional) i DIRECCIÓ GENERAL (director d’un negoci de més de 200 millions d’euros).

Fa sis anys vaig decidir seguir el meu cor i convertir-me en emprenedor en STARTUPS DIGITALS.
Co-fundador i Co-CEO de Wineissocial, el primer club de vins online personalitzat del món creat amb la missió de “fer el vi més fàcil d’estimar”. El projecte creix a bon ritme i ha creat també una innovadora branca de B2B a restauració.

Anna Cortina Pons

EMPRESA: Anna Cortina
CÀRREC: fundadora i dissenyadora
WEB: www.annacortina.com
INSTAGRAM: @annacortinaoficial
FACEBOOK: Anna Cortina

Dissenyadora de bosses de mà i empresària d’èxit. És una dona apassionada de la vida.
Les seves bosses de mà són úniques, excepcionals i autèntiques obres d’art. Col·labora amb artistes de primera línia en els seus dissenys pintats a mà i de series limitades.
L’exclusivitat i la qualitat dels seus productes (fan tota la producció a Espanya) conjuntament amb una innovadora estratègia de màrqueting i vendes, són les claus del seu èxit i el seu posicionament al sector del luxe a la moda.

Elena Gómez

EMPRESA: Bebé de París (CEO) i Womenalia (Presidenta)
WEB: www.bebedeparis.comwww.womenalia.com
LINKEDIN: linkedin.com/in/elenagomezdelpozuelo/
TWITTER: https://www.twitter.com/gomezdelpozuelo

Elena és una emprenedora internacional reconeguda a Espanya amb experiència en comerç electrònic, comerç minorista i majorista. Té 25 anys d’experiència en portar un negoci a  Internet, de l’idea als beneficis. És membre de la Junta d’algunes empreses i les aconsella com deuen transformar-se per aprofitar l’economia digital.

És Co-Fundadora i CEO de bebedeparis.com, la primera xarxa internacional de regals per a nadons. A més a més va co-fundar 5 empreses més relacionades amb internet i que són rentables: womenalia.com, incipy.com, increnta.com, inesdi.com, secretariaplus.com

Presidenta de Womenalia.com i ha sigut durant 10 anys presidenta d’Adigital (“Asociación Española de Economía Digital de Comercio”).

És inversora i membre del consell d’administració de hallst.com, miximoms.com, brainsins.com, quashops.com, cocunat.com, popplaces.com i misoky.com

És especialista en màrqueting digital i mentora al “Instituto Fundador”.

Joan Reixach i Quera

EMPRESA: (Projecte) Biznelis
CÀRREC: CEO de Kidnelis
WEB:  www.kidnelis.com
LINKEDIN: www.linkedin.com/company-beta/5035707/
TWITTER: https://twitter.com/Kidnelis
INSTAGRAM: www.instagram.com/kidnelis/
FACEBOOK: www.facebook.com/Kidnelis-662048103839266/
GUST: https://gust.com/companies/kidnelis

Fundador i CEO de Kidnelis (jocs educatius d’autor per a nens i nenes), empresa que s’ha convertit en una autèntica referència en el món dels jocs amb valor afegit. Després de productes dedicats a la lectura i escriptura, a la psicomotricitat fina, al reciclatge o a la cuina, Kidnelis acaba de posar al mercat un joc relacionat amb l’economia i l’emprenedoria.
És conferenciant a la UAB, on explica els models de negoci de les seves empreses “Fabricar aquí i vendre arreu”.
Va treballar a Acer i va dirigir la divisió d’informàtica de LG a Espanya. Durant els inicis dels 2000 va dirigir comercialment empreses punteres de les anomenades “dotcom”.
Creu en el talent local i totes les seves marques gaudeixen de la col·laboració productiva de persones del tercer sector social i centres pro-laborals amb persones amb disminucions psíquiques.

Joana Sánchez

EMPRESA: Inesdi, Digital Business School e Íncipy, your digital strategic partner
CÀRREC: Presidenta
WEB: www.inesdi.com | www.incipy.com
LINKEDIN: https://es.linkedin.com/in/joanasanchez 
TWITTER: @ejoana
INSTAGRAM: joanasanchezm
FACEBOOK: JoanaSanchezM

Presidenta i fundadora de Inesdi (“Digital Business School”), i Íncipy (Your Digital Strategic Partner).

Consellera i fundadora d’Indigital Advantage, Increnta i Incúbame (Ingroup). Vicepresidenta d’Adigital (“Asociación Española de la Economía Digital”). Consellera en Womenalia , BebeDeParís, Telemaki, Offemily, ClippingBook, entre altres. Premi al talent digital 2016 per la FEED.

Joana compte amb més de 25 anys d’experiència a la direcció d’equips i en el desenvolupament i gestió de noves àrees de negoci als sectors d’internet, editorial-comunicació, financer, oci-turisme i comerç electrònic.

Ha sigut CEO de la divisió d’e-commerce del Grup Planeta, Presidenta del grup MuchoViaje.com i Directora de Màrqueting i Innovació a Deutsche Bank.

És conferenciant i ponent a diferents fors i esdeveniments sobre economia digital. Escriu en els blogs mujeresconsejeras.com i “Líderes Digitales” a Expansion.com

Jordi Pla

CÀRREC: Gerent
WEB: activede.com
LINKEDIN: linkedin.com/in/jordiplabcn
TWITTER: @ActiveDe

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, especialitzat en Direcció Comercial i Màrqueting per ESADE (programa Lic & MBA) i PDG per l’IESE.

25 anys en el mon de la publicitat. La millor època de la meva vida … fins que vaig retrobar a en Joan Riera. Avui, soc el Gerent d’Active Development i tinc al meu càrrec la coordinació de tots els projectes que es realitzen a la consultora.

Col·laborador acadèmic a ESADE i a la HTSI de la Universitat Ramón Llull.

Julia Salsas

EMPRESA: ConSentidoComún
CÀRREC: Directora
WEB: www.espacioconsentido.org
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/julia-salsas- segura-5045b917/
TWITTER: https://twitter.com/juliasalsas
INSTAGRAM: juliasalsassegura
FACEBOOK: https://www.facebook.com/julia.s.segura

Llicenciada en Humanitats (UPF) i Periodisme (UIC) i Màster en Direcció de RSC per l’Institut d’Empresa. Va iniciar la seva carrera professional en el món de la comunicació treballant en empreses com Bassat&Ogilvy, Tiempo BBDO o la Fundació “la Caixa”, on va aprendre, va gaudir i es va donar compte del que NO volia ser.
La seva vocació social la va portar a viure dues llargues temporades fora d’Espanya treballant com a cooperant a Malawi i Guatemala.
Al gener del 2010, al sentir que ja tenia clar el seu “LLOC AL MÓN” va crear la consultoria de responsabilitat social corporativa ConSentidoComún.

Des dels seus inicis és investigadora i consultora externa de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE i assessora en matèria de RSC a diferents PYMES i grans empreses. És fundadora del “think and do tank” d’emprenedoria i innovació social UpSocial! (www.upsocial.org). Imparteix formació sobre estratègies de responsabilitat social corporativa i comunicació social a universitats, empreses i consultores especialitzades en formació empresarial. És columnista habitual de mitjans especialitzats en RSC.
Però va ser al 2012 quan, tras una nova oportunitat que la vida -o la mort- li va oferir, va entendre “per a què havia nascut”. I per a qui. I poc després, amb el seu propòsit personal i professional totalment definit, va fundar Espacio Con Sentido: el lloc en el que les idees amb sentit troben el seu espai, l’espai en el que el compromís de les empreses i les persones troben el seu escenari, l’escenari en el que construir projectes i iniciatives en busca d’alguna cosa més que el retorn econòmic. Per què tot té el seu sentit i aquest lloc és el seu Espai.

I sumant el Sentit Comú, el lloc ideal i el col.lectiu per i pel que la Julia volia treballar, posar tota la seva energia, dedicació, il.lusió i entrega, va sorgir el projecte que avui en dia li faig anar a treballar amb aquella passió que només els que gaudeixen fent el que fan, senten: LAS CONSENTIDAS.
Per què ja no li valia que les coses passaren: des del 2012 la Julia fa que les coses que vol passin, PASSIN.

Laia Corbella

EMPRESA: VIAempresa
CÀRREC: Directora
WEB: https://www.viaempresa.cat/
LINKEDIN:  https://es.linkedin.com/in/laiacorbellaamoros
TWITTER:  https://twitter.com/LaiaCorbella
INSTAGRAM: laiacorbella

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Direcció de Comunicació per l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra. Ha viscut sis mesos als Estats Units, on ha realitzat un curs de management a la Stanford University de Califòrnia.

Ha col·laborat en mitjans d’àmbit local (Segre Ràdio, Lleida TV i La Mañana), als informatius de COM Ràdio i RAC1 i al Departament de Premsa d’ESADE Business School. També va coordinar el primer any de la posada en marxa de les seccions territorials de Catalunya, tant de lamalla.cat com de LaVanguardia.com; així com els projectes e-learning d’Esade a través de l’agència Pauta Media. Actualment dirigeix el diari empresarial VIAempresa i col·labora amb el programa d’emprenedoria Menorca Millennials.

Mª del Mar Tort

EMPRESA: Escola Mariló Casals
CÀRREC: Directora i gerent
YOU TUBE: Escola Mariló Casals
FACEBOOK: MMar Tort Casals i Escola Marilo Casals
BLOG: www.escolamarilocasals.wordpress.com
PINTEREST: Escola Mariló Casals
INSTAGRAM: martortcasals
GOOGLE +: Escola Mariló Casals
TWITTER: @EsMariloCasals

Mª del Mar Tort és un referent al món del Tarot i de l’Astrologia. A l’any 2000, juntament amb la seva mare, va fundar l’Escola Mariló Casals d’esoterisme i creixement personal. Avui en dia l’escola compte amb 12 professors i s’imparteixen 20 cursos presencials. Al 2014, va crear l’escola on-line, que a data d’avui compte a més de 800 alumnes.
Al 2011, per dignificar el sector va crear un codi ètic de tarot i va realitzar el 1er congrés de tarot que es realitza cada any a la península. Aquest any s’ha realitzat el 7è congrés a Madrid. És madrina i ponent dels congressos de Mèxic i Argentina i la dinamitzadora de la xarxa internacional de congressos en els que participen Xile, Equador, Portugal, Argentina i Mèxic. Tambè participa com a ponent als Congressos Ibèrics d’Astrologia i ha organitzat el del 2011 i 2015.
Autora del “Manual de interpretación del Tarot” 2014  (va per la seva tercera edició) i del “Manual de interpretación del tarot con los 78 arcanos”, 2017, els dos publicats per l’Editorial Obelisco. També va escriure “Astropredicciones 2017” de Editorial Lucem.
És molt activa a les xarxes socials, especialment a You Tube:  el seu canal (Escola Mariló Casals) té més de 12.000 subscrits i més de 1.500.000 de visualitzacions. És un referent al món de parla hispana i participa activament als mitjans de comunicació. Recentment a Catalunya Ràdio al programa “El Suplement”, a “Estat de Gràcia” a Rac 1 i a “Misteris” a Radio 4. A TV3 “A la tarda oberta”.

Dóna conferències en jornades, fires i congressos que es realitzen a Espanya: Donosti, Valencia, Madrid, etc.

Miquel Huguet Viñas

EMPRESA: La Biblioteca Impossible
CÀRREC: Fundador
WEB: www.miguelhuguet.com, www.labibliotecaimpossible.com
LINKEDIN: www.linkedin.com/in/miguel-huguet- viñas-51b09444/
TWITTER: https://twitter.com/ElHuguet
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/elhuguet/

Empresari, emprenedor i inversor. Prové del sector de la biotecnologia i es considera “un friki dels llibres”.
Com a inversor i emprenedor, Huguet està considerat un pioner en la gestió i negociació amb fons de capital de risc des del 2003, així com en projectes d’innovació en sectors no tecnològics, i en la transferència del coneixement de la universitat a la societat civil.

Va ser fundador i president de l’associació per a la innovació As-Innova, un lobby que té com a propòsit aportar solucions per a la millora de la gestió de la innovació empresarial a Espanya.
Huguet ha fet de la seva bibliofília un negoci, per la qual cosa progressivament ha anat abandonant la seva activitat professional en l’àmbit de “les molècules” per dedicar-se a “la seva passió”, que són els manuscrits il·luminats, i els documents anteriors a Gutenberg (1.454). Col·leccionista empedreït, posseeix una àmplia i molt exclusiva col·lecció de manuscrits il·luminats.

És un gran conferenciant i formador en emprenedoria i innovació. Ha col·laborat en tot tipus de fòrums i imparteix conferències i seminaris. Ha escrit el llibre “Fundraising” per ajudar els projectes empresarials innovadors o tecnològics a aconseguir finançament.

NATALIA MORENO MAYO

EMPRESA: DAYONE BARCELONA CAIXABANK
CÀRREC: DIRECTORA
WEB:  https://www.caixabank.es/empresa/dayone_es.html
LINKEDIN: https://es.linkedin.com/in/natalia-moreno-mayo-27017613
TWITTER:@natmayito

17 anys a banca d’empreses. Em motiva saber que cada divendres torno a casa, setmana darrera setmana, amb major coneixement. M’encanta connectar Persones, Idees, Talent, Capital i Construir.

Crec en el llarg termini i m’agraden els Reptes nous i diferents, sobretot Innovar i anar per tot allò que comença per un “MAI s’ha fet o un NO es pot”, liderant a grans Equips en els que tot és possible.

Gaudeixo molt amb la meva Vida, el meu Treball i amb els nous Reptes Tecnològics i els Canvis que tenim per davant…

Poder treballar per a una Fundació com l’Obra Social La Caixa és la meva major recompensa professional.

ROSAURA ALASTRUEY GARCIA

EMPRESA: ROSAURALASTRUEY.COM
CÀRREC: FUNDADORA I DIRECTORA
WEB:  www.rosauralastruey.com
LINKEDIN: htpps://es.linkedin.com/in/rosauralastruey 
TWITTER: https://twitter.com/rosauralastruey

Llicenciada en Publicitat i RRPP amb un programa d’Habilitats Directives per l’escola de negocis ESADE i un altre d’especialització empresarial per IESE.

Considerada pionera en la introducció del networking professional (BEN FET) al nostre país. Porta més de 10 anys difonent aquesta estratègica disciplina a tot tipus de col·lectius.

Reconeguda conferenciant i professora d’escoles de negoci a nivell nacional i organitzadora d’innovadors esdeveniments de networking com el 1er BizMatching on board, o el que és el mateix, el 1er networking internacional aeri de la mà de Vueling entre Milà-Barcelona.

Sandra Costa Tur

EMPRESA: LA COSTA COMUNICACIÓ
CÀRREC: DIRECTORA
WEB: www.lacosta.cat
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/2201814/
TWITTER: https://twitter.com/LaCostaComunica
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lacostacomunicacion/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lacostacomunicacio/

Llicenciada en Ciències de la Comunicació (Publicitat i RR.PP.) per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).
Dirigeix l’agència des de 2008 i forma part de la junta directiva de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya. És docent en diversos masters i postgraus de Gestió Cultural.

Sor Lucía Caram

EMPRESA: Fundació Rosa Oriol
CÀRREC: Directora
WEB: www.fundaciorosaoriol.org
LINKEDIN: Sor Lucía Caram
TWITTER: @SorLuciaCaram
INSTAGRAM: SorLuciaCaram
FACEBOOK: Sor Lucía Caram

És una monja dominica contemplativa i activista social que fomenta la solidaritat contra la pobresa.
Entre altres projectes ha iniciat la Fundació Rosa Oriol, que ajuda 4.500 famílies desfavorides. Ha impulsat l’espai  ”El Flor de Blar”, uns horts que destinen verdura fresca al Banc dels Aliments i creen llocs de treball; i, “El Cosidor”, un projecte d’integració de dones. Promotora del Programa Invulneables de lluita contra la pobresa infantil a Catalunya.                                                                                                                           Participa activament als mitjans de comunicació de tot l’Estat i va rebre el Premi Català de l’Any 2014.

Victor Küppers

EMPRESA: küppers&co.
WEB: www.kuppers.com

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats. És formador i conferenciant.
La seva frase favorita és: “Que ningú arribi mai a tu sense que al anar-se es senti una mica millor i més feliç” de la Mare Teresa de Calcuta.
Creu firmament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les nostres actituds personals per desenvolupar el nostre enorme potencial.
En el seu treball considera molt important facilitar que les persones treballin en base a uns principis i valors humans.

Yolanda Salvador

EMPRESA: Yolanda Salvador
WEB: yolandasalvador.com
LINKEDIN: Yolanda Salvador
FACEBOOK: Yolanda Salvador Live

Després de molts anys d’èxit en el mon directiu en diverses multinacionals, vaig posar les meses habilitats emprenedores a prova i vaig dedicar-me a la meva passió; ensenyar ajudar a dones empresàries a impulsar les ventes dels seus negocis perquè puguin viure fent allò que els apassiona i ser lliures de viure la vida que volen.

VINE! T’ESPEREM AL WiP!

I si ets home, TAMBÉ!